Miloš Vlčanský | TROSHCAST #011
Prečo je ťažké zachovať tradíciu
Miloš Vlčanský je kuchár, podnikateľ a majiteľ tradičného žilinského Gofri.
V tomto TROSHCASTE sa pozrieme na príbeh najstaršieho gastro podniku v Žiline. Tradičné žilinské Gofri môžu ľudia navštevovať od roku 1988. Tento podnik má dlhú históriu a silné hodnoty. Z Gofri sa v Žiline stal pojem, ktorý reprezentuje toto mesto nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Vypočujte si exkluzívny rozhovor o začiatkoch, pádoch a víziách tejto prevádzky s majiteľom Milošom Vlčanským. A dozviete sa, prečo je dôležité si aspoň TROSHKA ceniť tých, čo zachovávajú tradície. Príjemné počúvanie!
#TROSHCAST - Inšpirácia v každom zvuku.
Dostupné na YouTube, Spotify a Apple Podcasty.