Boris Halaj 1. Časť | TROSHCAST #030

Boris Halaj 1. Časť | TROSHCAST #030

Mladá Generácia už ani Nevie Rozoznať Mäso

Boris Halaj je mäsiar, podnikateľ a majiteľ ikonického žilinského mäsiarstva Šmak plus.

Po našich 4 TROSHCASTOCH s trénermi, ktorí propagujú konzumáciu živočíšnych produktov - Daniela Magyara a Milana Valkoviča, Vám prinášame odborníka na mäso z TROSHKA iného súdka. Boris Halaj sa venuje remeslu, ktorého význam neustále naberá na dôležitosti. Práve vďaka tomuto remeslu a tvrdej práci mäsiarov sa nám na stôl dostávajú kvalitné živočíšne produkty plné esenciálnych aminokyselín, mastných kyselín a ďalších mikronutrientov.

V 1. časti s Borisom rozoberieme jeho podnikateľské začiatky. Okrem toho, že vlastní mäsiarstvo, ďalej píše články, robí rozvoz mäsa skrz projekt Mäsodomov a prevádzkuje street food Butcher’s Bits - The Best Meating Point in City. Ku všetkým projektom sa Boris vyjadrí a odpovie aj na otázku: Aká je budúcnosť tohto remesla?

Príjemné počúvanie!

#TROSHCAST - Inšpirácia v každom zvuku.

Dostupné exkluzívne na YouTube.

Späť

Produkty

„Neboj sa ísť pomaly, boj sa stáť na mieste.“